easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login

Succesvol zijn door de juiste basiskennis 14-06-2019

Stel dat u een nieuwe auto koopt. U hoeft natuurlijk niet precies te weten hoe de techniek in elkaar zit van de verbrandingsmotor om met uw auto te kunnen rijden. U vertrouwt er immers op dat de fabrikant dit goed weet. U moet echter wel zelf weten hoe u moet schakelen, gas geven, sturen etc. Daarvoor is basiskennis nodig, die u als het goed is heeft opgedaan bij het halen van uw rijbewijs. Als u een nieuwe auto gaat uitzoeken, verdiept u zich misschien zelfs wel in de optiepakketten. Bij sommige opties heeft u wat meer uitleg nodig om de juiste keuze te kunnen maken.

 

Zo werkt het ook bij uitzenden en payrollen. U hoeft niet alle ins en outs te weten, want die weten wij. Het is echter wel handig om wat basiskennis te hebben. Zo weet u zeker dat u uw zaken goed geregeld hebt en uw medewerkers eerlijk behandeld worden.

 

Vanuit onze professionaliteit voelen wij de verantwoordelijkheid om onze opdrachtgevers en klanten de basisprincipes van de regels in ons vakgebied mee te geven. Deze bewustwording maakt dat zij niet alleen veel betere keuzes maken voor wat betreft het meest essentieel goed namelijk de medewerker, echter worden zij ook bewuster in de keuzes welke uitzendorganisatie beter bij ze past.

 

Willen jullie weten hoe wij dat doen? Wij komen dat graag een keer uitleggen.

 

WAB: het laatste nieuws en ontwikkelingen

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) komt steeds dichterbij. Voor u als ondernemer kan deze wet gevolgen hebben op uw flexibele personeelsbestand. Bent u al voorbereid op de aankomende wijzigingen? De WAB-pagina zet alle ontwikkelingen op een rij, houdt u op de hoogte en beantwoordt veelgestelde vragen.


Terug naar overzicht