easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login


Nederlands:
Als werkgever is Easystaff verplicht om een kopie van je ID te bewaren. Om een uitleg te kunnen geven waar je rekening mee moet houden bij het aanleveren van een geldig ID bewijs maakt Easystaff gebruik van een instructiefilmje. English:
Easystaff is required to keep a copy of your ID. Easystaff uses an instruction video to explain what should you consider when scanning your ID. 

 

Letterlijk vertaald betekent Payroll 'loonlijst. Payrolling is een dienst waarmee u als ondernemer alle aspecten van het juridisch werkgeverschap uitbesteedt aan EasyStaff.

U selecteert zelf uw medewerkers en houdt de binding met uw personeel, maar laat de contracten, facturatie, loonbetalingen en de bijbehorende administratie en afdrachten verzorgen door EasyStaff.

Dit geeft u als ondernemer meer vrijheid en flexibiliteit, maar vooral minder risico’s.

Een samenwerking met EasyStaff levert u vele voordelen op:

 • Snelle adequate dienstverlening
 • Persoonlijk contact
 • Eigen online portal
 • Deskundig advies
 • Maatwerk
 • Transparantie 
 • Ontzorging
 • Mogelijkheid tot voorfinanciering salaris
 • Aangesloten brancheorganisatie ABU + certificeringen
 • IND referent
 • Gespecialiseerde Accountmanager en professionele Backoffice ondersteuning voor al uw vragen en de vragen van uw medewerkers
 • Als ondernemer meer vrijheid en flexibiliteit, maar vooral minder risico’s

Dit varieert. EasyStaff rekent voor haar dienstverlening een marge van maximaal 5% over de loonsom. Dit is vaak goedkoper dan via een administratiekantoor en bespaart u veel tijd. Voor uitleg over payroll of een voorstel op maat kunt u contact opnemen met een van onze consultants via (+31) 0570 850 530.

Uw medewerker merkt met payrolling geen verschil in de dagelijkse praktijk. U behoudt de dagelijkse leiding en verantwoordelijk voor alle operationele zaken. De rechtspositie van de medewerker die mogelijk al is opgebouwd wordt 1 op 1 overgenomen.

Wat wel wijzigt is dat EasyStaff als juridisch werkgever verantwoordelijk is voor de arbeidsovereenkomsten, loonbetalingen, salarisspecificaties, en arbo-gerelateerde diensten.   

Met de payroll diensten van EasyStaff kunnen zowel u als uw medewerkers zorgeloos werken. EasyStaff is als geen ander thuis in personeelszaken en op de hoogte van alle gerelateerde wet- en regelgeving. Denkt hierbij aan juridisch correcte arbeidsovereenkomsten, het uitbetalen van de salarissen en het tijdig afdragen van loonbelasting en sociale premies. Daarnaast begeleidt EasyStaff ook proactief het verzuim en het nakomen van re-integratieverplichtingen conform de wet Poortwachter. Ook zorgt EasyStaff voor doorbetaling van loon bij verzuim door ziekte, bijzonder verlof, en algemeen erkende feestdagen.     

U kunt op elk gewenst moment in het jaar starten met payrolling. 

Graag leggen wij u de mogelijkheden uit. U kunt ons telefonisch bereiken via (+31) 0570 850 530. 

Dit kan zeker. Als juridisch werkgever houdt EasyStaff wel rekening met het werkverleden van de medewerker. Heeft de medewerker al een contract gehad, dan wordt er gekeken vanaf wanneer en in welke fase (ABU-cao) de medewerker bij EasyStaff instroomt. 

Ja, dit is mogelijk. Er gelden wel specifieke voorwaarden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via (+31) 0570 850 530. 

Nee. Wanneer u op zoek bent naar geschikt personeel kunnen wij u in contact brengen met een van onze relaties.

Voor medewerkers hanteert EasyStaff de 'ABU-cao voor Uitzendkrachten'. Ook is EasyStaff verplicht de inlenersbeloning toe te passen. De inlenersbeloning is wettelijk vastgelegd om het verschil in beloning tussen payroll medewerkers en medewerkers met een rechtstreeks dienstverband tegen te gaan.

Onze diensten sluiten aan bij alle verschillende branches, uitgezonderd de Bouw.

Ja dit is mogelijk. Wanneer u gebruik maakt van payrolling geniet u van de volgende voordelen:

 • U behoudt de volledige vrijheid in ondernemen, voor wie en wanneer u wilt;
 • U hebt geen bedrijfsadministratie;
 • U bent automatisch verzekerd voor Ziektewet, Werkloosheidswet en Arbeidsongeschiktheidswet;
 • Wanneer wij uw debiteuren kunnen verzekeren, bent u gegarandeerd van een snelle loonbetaling, zonder debiteurenrisico;
 • Met EasyStaff hebt u de zekerheid van een bureau met jarenlange ervaring.

Nederlands:
Als werkgever is Easystaff verplicht om een kopie van je ID te bewaren. Om een uitleg te kunnen geven waar je rekening mee moet houden bij het aanleveren van een geldig ID bewijs maakt Easystaff gebruik van een instructiefilmje. English:
Easystaff is required to keep a copy of your ID. Easystaff uses an instruction video to explain what should you consider when scanning your ID.