easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login


Goed geregeld!

Het draait om vertrouwen, als u de salarisadministratie uit handen geeft. EasyStaff is een van de eerste en grootste payrollbedrijven van Nederland. Onze betrouwbaarheid en kwaliteit herkent u op veel manieren:

  • U vindt ons in het SNA-register. Zo weet u zeker dat onze personeelsadministratie op orde is en dat wij op tijd en voldoende loonheffingen afdragen.
  • Wij zijn NEN­4400­-1 gecertificeerd. Deze certificering geeft u de zekerheid dat wij ons houden aan de wettelijke regelgeving voor eerlijke arbeid.
  • Wij hanteren een G-rekening. Daarmee weet u zeker dat wij aan uw verplichtingen kunnen voldoen.
  • VCU Certificering versie 2011/05 voor het toepassingsgebied: Het uitzenden en detacheren van technisch personeel. Let op: onze certificering is geldig voor specifieke werkmaatschappijen. Wilt u meer weten over het toepassen en de procudures voor VCU? Neemt u dan contact met ons op. 
  • EasyStaff is lid van brancheorganisatie Bovib. Bovib staat voor een verbeterde vertegenwoordiging van onafhankelijke en kwalitatief onderscheidende inhuur-intermediairs.

Onze vele tevreden klanten vormen natuurlijk het belangrijkste bewijs van onze betrouwbaarheid. Wilt u net als zij ervaren wat EasyStaff u kan opleveren?  Bel ons gerust op nummer +31 (0)570 850 530.